Omgeving

We nodigen u uit om te genieten van het ‘Sonnental der Winterberger Bergwelt’, zoals het Luftkurort Elkeringhausen ook wel genoemd wordt. Elkeringhausen en omgeving biedt u alles om een zorgeloze vakantie te beleven. De omgeving staat bekend om zijn overweldigende natuur en om dit te beleven zijn er talloze wandel- en fietsmogelijkheden. Ook de kleurrijke kerk en de op de berg gelegen Mariakapel zijn een bezichtiging zeker waard. En het gratis busverkwinter vakantie 2010 065eer stelt u in de gelegenheid om deze regio en al zijn mogelijkheden te ontdekken. Aan de bevolking zal het zeker niet liggen, zij heten u van harte welkom om samen met hun de talloze feesten in deze regio mee te vieren, onder genot van een hapje en drankje.

In de winter, zodra de eerste sneeuw is gevallen, biedt deze regio u natuurlijk ongekende ski- en langlaufmogelijkheden.

De regio wordt niet voor niets de Hollandse Alpen genoemd. Elkeringhausen beschikt over een eigen lift en piste, maar bent u op zoek naar de hogere pistes, dan vindt u de Skikarussel van Winterberg op slechts 4 kilometer afstand.Met zijn vele afdalingen biedt het wintersportgebied in deze regio u alles voor een actieve vakantie. En is het na het skiën tijd voor desaurland 2010 069 après ski, dan biedt Winterberg hiervoor ook diverse gezellige uitgaansgelegenheden.

Bent u op zoek naar een dagje ultiem ontspannen; dan raden wij u aan te gaan genieten van één van de talloze wellness-arrangementen die worden aangeboden door Hotel Grimmeblick, op loopafstand gelegen van uw vakantiewoning.

Voor meer informatie over Elkeringhausen verwijzen wij u naar de andere pagina’s onder Elkeringhausen e.o. En anders naar de site van de plaatselijk VVV: www.elkeringhausen.de .